De hordeur plisse komt oorspronkelijk uit Japan

De hordeur plisse komt oorspronkelijk uit Japan

5 januari 2019 Uit Door Redactie

Bent u op zoek naar een prachtige hor? Dan bent u bij het grote bedrijf Unilux aan het juiste adres! Zij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende soorten horren zoals de Hordeur plisse. De Hordeur plisse is de best verkochte deur van Nederland en ook verkrijgbaar bij Unilux! Lees in dit artikel alles over de Hordeur plisse of bekijk snel de website!

 

Over de Hordeur plisse

Zoals eerder gezegd is de Hordeur plisse de meest verkochte hor deur van Nederland. Dit heeft overigens een goede reden aangezien de eerste Hordeur plissé uit Japan kwam in 1999. In het jaar 2013 zijn de verouderde Japanse hordeuren vernieuwd naar de sterk verbeterde opvolger wat het momenteel is. De gepatenteerde Plisséfit wordt nu volledig in Nederland geproduceerd en kan zowel op- als in de dag gemonteerd worden. Daarmee is de gaas kwaliteit is ook sterk verbeterd.

hordeur plisse

Welke modellen Hordeur plisse zijn verkrijgbaar bij Unilux

Bij Unilux hebben ze verschillende populaire modellen beschikbaar voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de plissefit easy en de plissefit  easy dubbel. Dit zijn twee zeer populaire horren die zeer vaak gekocht worden in Nederland. Bekijk ze nu op de website!

 

Waarom kiezen voor Unilux?

Er zijn vele voordelen bij Unilux. Zo bieden zij een topservice waarbij u een zeer snelle levering gegarandeerd krijgt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw bestelde product gratis op te halen bij een van de 1600 dealers in Nederland. Ten slotte staan zij zeer goed aangeschreven met een 8,3 van de 10.