De mooiste artikelen van Bopita

De mooiste artikelen van Bopita

11 oktober 2018 Uit Door Redactie

baby and moreKrijgt u een baby? Dan is een babykamer ook erg belangrijk maar daarin de spullen die een baby nodig heeft. Een echte aanrader zijn de spullen van Bopita. Dit zijn zeer kwalitatieve spullen tegen en zeer scherpe prijs.

Over Bopita

Het merk Bopita is een van de meest bekende merken in de wereld van baby- en kindermeubelen. De bedenkers achter Bopita zijn ooit begonnen met het ontwerpen van een box en ondertussen is deze uitgegroeid tot de leverancier van alle babymeubelen die er momenteel zijn. Denk hierbij aan een box, ledikant en complete tiener en studentenkamers.

Bij Bopita vinden ze de veiligheid van de kamers zeer belangrijk en houden hier ook rekening mee bij ieder ontwerp. Hierdoor staat dit merk over het algemeen bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit meubelen. De stevige meubelen zijn geschikt om lang mee te gaan.

Alle Bopita meubelen voldoen aan strengen eisen die gelden in Nederland. Zo worden alle meubelen gemaakt volgens de NEN-normen en zijn ze allemaal gelakt op waterbasis. Daarnaast hebben de meubelen veilige sluitingen en ladegeleiders. Dit zorgt ervoor dat de baby in een veilige omgeving kan slapen zonder u bang hoeft te zijn dat er iets gebeurd.