Een wc koopt u voordelig bij Toiletmarkt

Een wc koopt u voordelig bij Toiletmarkt

14 december 2018 Uit Door Redactie

inbouwreservoirAls u op zoek bent naar wc raad ik u aan een kijkje te nemen bij het bedrijf Toiletmarkt. Zij staan vooral bekend om de verschillende soorten wc’s. Er zijn veel verschillende opties als u een wc moet kiezen. Zo moet u de kleur, maat, materiaal en het type wc uitzoeken. Het is ook van belang dat er een redelijk prijskaartje aan de wc hangt. Ook kunt u kiezen of u een hangend of staand toilet wilt, een diepspoel of vlakspoel, direct een inbouwreservoir, een volledige set of wilt u liever alles los kopen. Alles is mogelijk bij Toiletmarkt wat betreft wc’s.

Betekenis van een wc

Het woord wc komt van het Engelse woord watercloset, dit betekent waterkast. Met waterkast wordt de bak achter de wc bedoeld, hier wordt het water opgeslagen en bij het doorspoelen van de wc wordt het water de pot ingegoten. Tegenwoordig zijn er steeds meer wandclosetten te vinden. Dit is een toilet dat aan de muur gevestigd is, waardoor het toilet geen onderstuk heeft die de grond in gaat.

Verschillende soorten wc’s

Er zijn verschillende type wc’s in alle soorten en maten. De staande toiletten zijn nu het meest bekend. De wandclosets worden ook steeds populairder. Voor kinderen zijn er ook kindertoiletten te koop bij Toiletmarkt. De twee bekendste type wc’s zijn een diepspoel of vlakspoel wc. Een diepspoel wc heeft geen plateau, hierdoor valt alles direct in de opening van het toilet. Een vlakspoel wc heeft een plateau, hier blijft alles op het plateau liggen.