Klik hier voor informatie over de showroom

Klik hier voor informatie over de showroom

27 december 2018 Uit Door Redactie

Het bedrijf Shiraz beschikt over een showroom van ruim 1000 vierkante meter. De showroom is gevestigd in Dordrecht. U kunt hier langs gaan voor advies van een van de vele medewerkers van Shiraz. Zij zijn allemaal erg ervaren en gespecialiseerd in hun werk. Klik hier voor meer informatie over de showroom van Shiraz Office Furniture.

Eigen ervaring met de uitverkoop van Shiraz

Op de website kwam ik een prachtig model stoel tegen in de uitverkoop. De Hermes lederen eetkamerstoel voor maar €30 per stoel vond ik erg mooi. Ik besloot contact op te nemen met Shiraz om meer informatie over de stoel te krijgen. De medewerker raadde mij aan langs de showroom te gaan om de stoel te bekijken. Na een gesprek en een bezoek aan de showroom bestelde ik 4 eetkamerstoelen. Binnen een aantal dagen werden de stoelen bij mij thuis geleverd. De stoelen zitten erg fijn en zien er erg mooi uit in mijn eetkamer. Ik ben erg blij met mijn aankoop van het bedrijf Shiraz.

Contact opnemen

Contact opnemen met dit bedrijf gaat erg gemakkelijk en snel. U kunt een mailtje sturen, bellen of een contactformulier invullen op de website. Klik hier om contact op te nemen met Shiraz.

Meer weten over meubilair voor op het kantoor? Kijk dan ook hier!