Op zoek naar gordijnen Amsterdam?

Op zoek naar gordijnen Amsterdam?

19 juni 2019 Uit Door Redactie

Bent u op zoek naar gordijnen Amsterdam? Kom dan langs bij Brandeis daar is een groot assortiment aan gordijnen te vinden met advies op maat.

Gordijnen

Gordijnen is een mooie oplossing voor veel dingen. Het geeft sfeer, isoleert, en ziet er mooi uit. Bij Brandeis is er veel keuze aan verschillende gordijnen die verschillen van stof, kleur, stijl en patroon. Wat u maar wilt het kan allemaal besteld worden. Wanneer u advies wilt kom dan langs in de winkel om samen met een verkoper het mooiste gordijn uit te kiezen.

Mijn ervaring

Laatst was ik in de omgeving van Amsterdam op zoek naar gordijnen voor in mijn nieuwe huis. Kwam terecht met mijn vriendin bij Brandeis. We hadden al op de site gekeken en het zag er allemaal heel goed uit klantvriendelijk, kwaliteit enz. Wij zijn langs gegaan zonder enig idee wat we wilde. Was wel een beetje dom van ons maar bij Brandeis was dat geen probleem zeiden ze. We gaan samen opzoek naar een gordijn wat het best bij uw nieuwe huis past. Samen met de verkoper op zoek naar het gordijn voor in ons huis en gevonden. Maten opgemeten en laten ophangen door het bedrijf. Super service raadt het iedereen aan.