Op zoek naar mooie Mozaïek vloertegels?

Op zoek naar mooie Mozaïek vloertegels?

10 februari 2019 Uit Door Redactie

Bent u opzoek naar mooie en betaalbare mozaïek vloertegels dan bent u bij Mozaiektegels op het goede adres! Mozaiek tegels biedt verschillende soort mozaïek uit verschillende categorieën aan. Allemaal verschillende maten, kleuren, vormen en materialen. Op de website kunt u eenvoudig alles filteren zo hoeft u niet te zoeken tussen tegels waar u geen interesse in heeft.

mozaiek vloertegels

Mozaïek tegels zijn geschikt voor zowel wanden als vloeren. Alle tegels in het assortiment van mozaiektegels voor binnenruimtes. Echter is een groot deel van het assortiment van mozaiektegels dat ook te gebruiken is voor buiten, zoals buitenwanden. Dit kunt u filteren. Al onze tegels zijn te gebruiken in sauna’s dien vorst bestendig ook voor zwembaden.

 

De vloertegels in het assortiment van Mozaiektegels zijn gemaakt van allemaal verschillende materiale. Dat zijn: glasmozaïek, keramische en natuurstenen vloer. Binnen de keramische tegels vindt u enkel porselein binnen de natuursteen vindt u marmer en kiezel.

 

klantenservice

Voor vragen over betalen, bestellen of verzenden kunt u terecht bij onze klanten service. De contactgegevens van de klantenservice vindt u op onze website https://mozaiektegel.com/pc/vloertegel/. Via de site kunt chatten met een medewerker, zij beantwoorden dan al u vragen. U kunt ons bellen op +31857825333 of mailen via [email protected].