Op zoek naar verlichting barendrecht? Neemt u dan contact op met Het Lichtpaleis

Op zoek naar verlichting barendrecht? Neemt u dan contact op met Het Lichtpaleis

9 mei 2019 Uit Door Redactie

Op zoek naar mooie verlichting barendrecht? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Het Lichtpaleis. Bij het Lichtpaleis is alles zeer scherp geprijsd. Bij het Lichtpaleis werkt vakkundig personeel waarbij de klant op 1 staat. Het personeel is bovendien ook nog is erg vriendelijk. Het personeel neetm altijd de tijd voor u en probeert zo mooi mogelijke verlichting bij u te zoeken. De producten zijn van goede en stevige kwaliteit. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest.

mijn ervaring met Het lichtpaleis

Mijn ervaring met Het Lichtpaleis is erg positief. Ik vond het personeel erg vriendelijk en vakkundig alles wat ik vroeg wist het personeel antwoord op te geven. Ik wist alleen nog niet goed wat ik wou en toen kwam iemand van het personeel naar mij toe en die ging samen met mij kijken welke soort verlichting het beste bij mij wensen paste en of dat wel of niet van goede kwaliteit was. ik raad dit zeker aan voor andere mensen die verlichting moeten kopen.

contact

wilt u dit nou ook? neem dan contact met Het Lichtpaleis op voor een afspraak dit kan door middel van bellen of een mailtje te sturen.